Oplossingen voor hellende en platte daken!

Dakwerken bij nieuwbouw en renovatie, wij zijn er voor u

Dakwerken op uw nieuwbouw of de renovatie van een versleten dak in de regio van Dendermonde en Buggenhout, het is allemaal mogelijk bij ons. Bij de renovatie regelen wij een veilige afbraak om met een propere lei aan de heropbouw te beginnen. Om een passend uitzicht te krijgen bij de rest van uw woning, bieden wij u de keuze met welke dakbedekking wij uw dak dicht leggen. Voor pannen werken wij met het merk Koramic en voor leien doen wij een beroep op Eternit.

De afwerking van het dak is voor ons even belangrijk als het grovere werk. Wij plaatsen heel zorgvuldig Velux-ramen. Deze ramen zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen om de kamer onder het dak van voldoende licht te voorzien. Daarnaast regelen wij alle zinkwerken rond schouwen en plaatsen wij koperen of zinkendakgoten voor een vlotte afwatering.

Platte en hellende daken

Uiteraard staan wij even sterk in het leggen van platte daken. Ook hier hebt u een keuze voor de toplaag. Deze kan uitgevoerd worden met roofing of rubber zoals Resitrix. Bij platte daken leggen of vervangen wij eveneens de koepels.

Het spreekt voor zich dat bij ieder project een stevige isolatiemogelijk is.

Maak snel een afspraak met ons wanneer u uw dak wil vernieuwen.

We bellen u op!
Contacteer ons! 052 89 06 01