Heerlijk licht in uw ruimte onder het dak!

Kies ons voor het plaatsen van Velux en koepels

Bij een nieuw dakhoort meteen de inbreng van een Velux of koepels. Met deze ingreep geeft u de kamers onder het hellend of plat dak een bijkomende troef om knus in te richten. Wij plaatsen deze toepassingen direct wanneer wij uw dak vernieuwen in de omgeving van Dendermonde en Buggenhout.

Vraag gerust meer informatie over deze dakramen en koepels. De mogelijkheden zijn de laatste jaren stevig uitgebreid. Zo kan u bijvoorbeeld voor een Velux tot heel grote ramen gaan wat de zolder alleen maar interessanter maakt.

Tijdens de plaatsing kan u op ons vakwerk rekenen. Bij een nieuw dak voorzien wij meteen het houtwerk waar de ramen moeten komen. Nadien staan wij in voor een waterdichte afwerking met bijvoorbeeld gedetailleerde zinkwerken.

Vervangen van koepels en Velux

Is uw dak nog in goede staat maar is er schade aan de koepel? Geen probleem, wij komen naar u toe om de koepel te vervangen door een nieuwe. Ook een Velux kan stuk gaan of het glas kan wazig worden door condensatie. Daarom zijn wij er voor u om de Velux of enkel het glas te vervangen.

Laat het licht overal binnen door op ons een beroep te doen.

Vraag vandaag nog naar bijkomende informatie!

We bellen u op!
Contacteer ons! 052 89 06 01